Binoclu HD confortabil si portabil 20x50 mm

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 230 lei
Acum 2 saptamani ID #43786
Descriere
Binoclu HD confortabil si portabil 20x50 mm, se poate conecta la telefonul mobil pentru a avea un camp visual mai mare, impermeabil, perfect pentru observarea pasarilor, jocuri de fotbal si alte activitati in aer liber

Produs nou de calitate superioara cu factura fiscala(optional).
Vanzatorul este persoana juridica(SRL).

Pachetul contine:
1 Geanta transport
1 Manual de utilizare
2 x Capac obiectiv
1 x Curea de transport
1 x Curea pentru binoclu
1 x Binoclu
2 x Capac ocular
1 Laveta de curatat

Camp larg de vizualizare - Marire de 20x, diametrul lentilei oculare de 26 mm si diametrul obiectivului de 50 mm; camp vizual de 56 m la 1000 m. Pentru a avea un camp si mai larg de vizualizare, conectati binoclul la telefonul dvs.

Binoclu profesional puternic - Elementele lentilelor asferice acoperite cu mai multe straturi asigura o transmisie superioara a luminii, o distorsiune minima, o mai buna luminozitate, contrast si calitate a imaginii. Prisma are o pupila de iesire perfect rotunda oferind o vizualizare luminoasa si foarte clara.

Elegant si solid - Rezistent la apa cu finisaj acoperit cu cauciuc pentru rezistenta la socuri si o prindere ferma si confortabila, durabil si portabil pentru exterior, potrivit chiar si pentru medii ostile. Dar va rugam sa nu scufundati binoclul in apa.

Usor de reglat - Butonul de focalizare centrala al acestui binoclu compact garanteaza o focalizare rapida si de mare precizie. Se poate focaliza pe distante diferite cu inelul drept al ocularului. Daca este utilizat cu trepied este si mai convenabil atunci cand urmariti ceva pentru o perioada lunga de timp.

Utilizare versatila - Acest binoclu este conceput pentru observarea pasarilor, drumetii, vanatoare, alpinism, baschet, fotbal sau orice competitie sportiva, dar si pentru concerte.

De asemenea, este un cadou ideal pentru adulti, adolescenti si copii. Sfat: Acest binoclu are vizibilitate nocturna in conditii de luminozitate redusa si poate fi utilizat pe timp de noapte, dar nu in intuneric complet.
Rosioara Sorin
Shop Icon Rosioara Sorin Pe site din: 24 mai 2024 Anunturile utilizatorului