Termeni si Conditii ivu.roTermeni și condiții de utilizare

Aceste conditii generale de utilizare sunt valabile pentru toate relatiile intre ivu.ro si utilizatorii sai.Termenii "ivu.ro", "site-ul", „site”, "noi", "compania" reprezintă firma Rus Network SRL, identificata prin cui 42991049, Nr Reg J12/2681/2020 și serviciile sale oferite prin acest site.

Compania are sediul principal în Cluj-Napoca, Strada Alverna nr. 69.

Termenul "Utilizatorul" reprezintă toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează și folosesc site-ul ivu.ro, indiferent de motiv.

Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in are nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.


Politica de livrare a serviciilor

In urma unei tranzactii care s-a efectuat cu succes pentru promovarea unui anunt acesta este automat marcat ca si anunt premium, promovarea acestuia incepand din acel moment.

A) Promovare 30 zile : Anuntul dvs este promovat 31 de zile din momentul efectuarii platii (primiti 1 zi de promovare extra).

B) Promovare 60 zile : Anuntul dvs este promovat 61 de zile din momentul efectuarii platii (primiti 1 zi de promovare extra)

Dupa aceasta perioada (dupa caz:promovare 30 zile / 60 zile) anuntul va deveni nu anunt obisnuit pana la repromovarea acestuia !


Politica de retur

Odata ce sumele au fost achitate acestea nu mai pot fi returnate. Prestarea serviciului incepe din momentul efectuarii tranzactiei, politica de retur nefiind aplicabila !

 

Folosirea ivu.ro

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in are nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea Site-ului.Administratorul site-ului www.ivu.ro (ivu.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.


Acord de prelucrare a datelor personale (GDPR)

Operatorul, Rus Network SRL, cu sediul in Str. Alverna Nr.69 Cluj, Cluj Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/2681/2020 prin intermediul site-ului ivu.ro prelucrează datele personale furnizate de dumneavoastră în scopul furnizarii serviciilor online prin intermediul siteului ivu.ro !

Datele cuprinse în urma abonarii pe site-ul mai sus mentionat vor fi tratate confidenţial, în conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, transpusă prin Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cu modificările şi completările ulterioare, precum şi prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, transpusă prin Legea nr. 506/2004.

Site-ul ivu.ro colecteaza si prelucreaza datele dvs. personale,adrese de email si numar de telefon in scop de marketing(newslettere, emailuri de produse, sms marketing ,concursuri,vouchere , categorii si/sau cautari salvate de tine la favorite )cookie-uri, pentru informare si acordarea de beneficii de loialitate si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor oferite si alte beneficii in scopul utilizatorului.

Incepand cu data intrarii in vigoare a Regulamentului UE 679/2016, respectiv 25 mai 2018, veti beneficia si va veti putea exercita suplimentar :

- Dreptul de a fi uitat, in sensul adresarii unei solicitari catre Rus Network S.R.L. pentru stergerea evidentelor datelor personale din mediul on-line sau accesand contul dvs de utilizator;

- Dreptul la portabilitatea datelor, in sensul transferului datelor dumneavoastra personale catre un alt operator de date personale desemnat de dumneavoastra;

- Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor, de catre operator.

Conform legislaţiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre Rus Network S.R.L. a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile legale de comunicare, precizand, totodata, numele, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon precum si scopul cererii dvs.

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului ivu.ro si nu vor fi puse niciodata la dispozitia altcuiva.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe ivu.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate de catre ivu.ro

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar ivu.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.


Descrierea Serviciilor

ivu.ro este un site de anunturi online. Pe acest site puteti publica anunturi gratuite in diverse domenii si puteti cauta prin anunturile publicate deja pe Site de catre alti Utilizatori.

Datorita faptului ca admiterea anunturilor in baza de date nu se face instantaneu, echipa ivu.ro isi rezerva dreptul de a corecta anunturile si a le publica ulterior, iar in cazul in care continutul si veridicitatea anunturilor introduse in baza de date de catre utilizatori nu corespund cu termenii si conditiile afisate pe site, ne rezervam dreptul de a respinge anunturile neconforme.


Obligatiile utilizatorului

*Utilizatorul este singurul raspunzator de anunturile pe care le posteaza si de consecinta postarii sau publicarii lor.

sa nu copieze continut sau imagini de pe alte site-uri

sa se supuna legilor Romaniei

sa nu publice anunturi care fac referire la persoane(defaimare etc)

sa nu publice anunturi care contin informatii cu drept de autor (care nu le apartin) fara sa aiba permisiunea autorului.

nu se admit anunturi cu produse furate sau falsificate.

anunturile cu animalele de companie trebuie sa respecte legea privind protectia animalelor.

Site-ul isi rezerva dreptul de a monitoriza anunturile postate pe site.

Poate interveni cand considera ca s-au postat anunturi cu caracter ilegal,

obscen, pornografic, rasist, vulgar, defaimator.


Limitarea Raspunderii

In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecinta ce rezulta din orice:

i) erori, greseli, sau lipsa de acuratete a continutului;

ii) vatamare corporala sau a proprietatii, de orice natura, rezultand prin accesul dvs. la site-ul si serviciile noastre;

iii) orice acces neautorizat sau folosinta serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informatii financiare stocate in acesta;

iv) orice pierdere sau stricaciune de orice fel aparuta ca rezultat al folosintei oricarui continut postat, transmis prin email, sau oricum altfel facut disponibil prin Site. Aceasta limitare a raspunderii se va aplica in masura permisa de lege in jurisdictia aplicabila. Daca ati primit un e-mail de la ivu.ro si nu doriti sa il confirmati, va rugam ignorati e-mail-ul.

In momentul in care postati un anunt sunteti de acord cu Termeni si Conditiile de utilizare!

Site-ul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus fara o instiintare in prealabil.


Reguli de utilizare


ivu.ro nu are nici o implicare în relația Vânzător - Curier - Cumpărător și nu își asumă nicio responsabilitate pentru eventualele neînțelegeri sau deficiențe intervenite până și după livrarea produsului. Pentru orice conflict apărut din momentul în care curierul se deplasează către Vânzător să ridice coletul și până la finalizarea tranzacției (cu sau fără succes) părțile - Vânzătorul, Cumpărătorul și Curierul- vor uza de toate posibilitățile de conciliere amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare, iar în caz de agravare a conflictului și neajungerea la o rezolvare pe această cale, părțile vor apela la instanțele judecătorești competente. De asemenea, ivu.ro nu intermediază transferul de bani între Vânzător și Cumpărător ci doar iti promoveaza anuntul online prin intermediul portalului !

Adauga anunturi gratuit pe ivu.ro tinand cont de urmatoarele reguli:

- Un singur anunt

Aveti voie sa postati acelasi anunt o singura data, anunturile duplicate sunt detectate si sterse automat!

Anuntul este vizibil in toata Romania avand o valabilitate initiala de 180 zile cu posibilitatea  de prelungire prin republicarea acestuia printr-un singur click!!

-Un singur bun/serviciu

Un anunt poate promova un singur produs sau serviciu.

-Titlul

Titlul anuntului trebuie sa fie unul scurt  scris cu litere mici care sa descrie bunul/produsul dumneavoastra!


Ex:apartament 2 camere marasti cluj-napoca,ford focus 2006 ,etc

Recomandare : adaugati un spatiu dupa „,”(virgula) Ex: audi a6 sline, 2002, 175 cp


-Categoria corecta

Adaugati anuntul in categoria corecta in care se incadreaza!


-Descriere

Anunturile cu o descriere neclara si/sau incompleta sau o poza diferita de cea a bunului/serviciului comercializat vor fi sterse de pe site.


Introduceti manual o descriere clara,care sa faca referire la produsul/bunul comercializat!Minim 160 caractere…

-Pret

Introduceti o suma reala,apropiata de pretul pietei!


Nota:In cazul categoriei „LOCURI DE MUNCA” campul PRET este dezactivat!


-Imagini

Va rugam sa atasati poza/pozele clare,in formatul original si care corespund cu bunul dumneavoastra.

Nu acceptam imagini avand inscriptionat numele altor site-uri concurente din acelsi domeniu cu ivu.ro

Puteti adauga pana la 10 imagini pe anunt!

Tine apasata tasta CTRL pentru a selecta mai multe imagini deodata.


NU PUBLICAM URMATOARELE ANUNTURI:

conținut pornografic sau destinat adulților;

conținut cu caracter violent;

conținut instigator la ură (inclusiv conținut care promovează ura sau violența la adresa unor persoane ori grupuri pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a unui handicap, a sexului, a vârstei, a statutului de veteran sau a orientării/identității sexuale), hărțuire, calomniere sau conținut similar care promovează agresiunea față de o persoană sau de un grup;

conținut excesiv de vulgar;

conținut legat de pirateria informatică;

software sau programe malware sau adware;

conținut despre droguri interzise și accesorii pentru consumul acestora;

materiale care promovează, vând sau fac publicitate produselor obținute din specii amenințate sau pe cale de dispariție;

vânzarea de alcool sau de băuturi spirtoase;

vânzarea de tutun sau de produse din tutun;

vânzarea de medicamente

vânzarea sau promovarea armelor sau muniției (de exemplu, arme de foc, componente ale armelor de foc, cuțite de luptă, pistoale cu electroșocuri);

vânzarea sau distribuirea lucrărilor de dizertație sau a referatelor pentru studenți și elevi;

conținut referitor la programe care recompensează utilizatorii pentru clicurile pe anunțuri sau oferte, pentru căutări, pentru navigarea pe site-uri sau citirea e-mailurilor;

orice alt conținut care este ilegal, promovează o activitate ilegală sau încalcă drepturile legale ale altor persoane.

NOTA: Anunturile care nu respecta in totalitate regulile de mai sus nu vor fi aprobate pe ivu.ro

Va multumim pentru ca folositi site-ul ivu.ro!