Uleiuri org jcb si producator Cyclon 3cx si 4cx

Floresti, Cluj 525 lei
Acum 4 saptamani ID #43985
Descriere
ULEI ORIGINAL JCB si PRODUCATOR CYCLON, pentru buldoexcavatoare JCB, in stoc!!!
Uleiurile originale JCB sunt esențiale pentru menținerea performanței și durabilității utilajelor de construcții JCB. Aceste uleiuri sunt formulate special pentru a satisface cerințele tehnice ale echipamentelor JCB, asigurând lubrifierea optimă, protecția împotriva uzurii și funcționarea eficientă. Un partener cheie în producția acestor uleiuri este compania Cyclon, un producător renumit de lubrifianți de înaltă calitate.
Utilizarea uleiurilor originale JCB asigură funcționarea eficientă a motoarelor și sistemelor hidraulice, contribuind la performanțe optime și la reducerea consumului de combustibil. Aceste uleiuri sunt formulate pentru a maximiza eficiența utilajelor.
Uleiurile JCB sunt testate riguros pentru a asigura performanțe fiabile în condiții extreme de temperatură și presiune. Aceasta înseamnă că utilajele JCB pot funcționa eficient și sigur chiar și în cele mai solicitante medii de lucru.
Cyclon utilizează tehnologii de producție de ultimă generație și practici de control al calității pentru a asigura consistența și performanța fiecărui lot de uleiuri. Acest angajament pentru excelență garantează că uleiurile JCB îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.
CONTACTATI-NE:
Telefon; 0744 709 684
Whatsapp: 0744 709 684
***pretul este orientativ !
Silviu Piese JCB
Silviu Piese JCB Pe site din: 3 iunie 2024 Anunturile utilizatorului