Ulei PREMIUM pentru tractoare,Tir-uri si utilaje

Floresti, Cluj 330 lei
Acum 1 luna ID #43423
Descriere
Click pe magazinul online : https://zappads.ro/shop/42441 Ramane la atitudinea dumneavoastra daca doriti un ulei de calitate EXTRA la un pret accesibil.Pentru informatii de cantitatea de care aveti nevoie , de oferte personalizate sunati cu incredere la numarul 0753 877 54 7
IN LUNA APRILIE CU LIVRARE INCLUSA IN PRET !!!
Granit maximum , un ulei de motor diesel de inalta calitate si performanta,care respecta cerintele motoarelor diesel avansate echipate cu sistem de recilculare a gazelor de esapament (EGR) sau sisteme de reducere catalitica selectiva (SCR). Este proiectat pentru a oferi performante fiabile, control avansat al funinginei si uzurii si un consum redus de ulei.
Este potrivit pentru toate motoarele Diesel Euro 2,3 si pentru majoritatea motoarelor diesel Euro 4 si 5(fara DPF) cu intervale de schimb al uleiului medii pana la lungi,fie cele cu aspiratie normala,fie cele de mare capacitate,turbo,care functioneaza in conditii severe.
Este alegerea ideala pentru medii de operare grele,solicitante,vehicule de transport international (TIR) si autobuze. Este recomandat pentru vehiculele care opereaza intr-un interval larg de temperatura.
OMOLOGAT pentru : MAN, CAT,VOLVO,RENAULT,MACK,CUMMINS,CATERPILLAR,DEUTZ, IVECO, MESSEY FERGUSON,KUBOTA,TEKEUTCHI,YANMAR,HITACHI,FIAT,FORD,CASE, JOHN DEERE,KOBELCO, KOMATSU, TEREX
Omologat ACEA E7,E5,E3: CI-4,CH-4,CG-4,SL.
bereschi janos
bereschi janos Pe site din: 13 februarie 2024 Anunturile utilizatorului