Turbosuflanta pentru 3cx si 4cx jcb

Floresti, Cluj 100 lei
Acum 1 saptamana ID #44183
Descriere
VIZITATI SI MAGAZINUL ONLINE: https://zappads.ro/shop/45249
TURBOSUFLANTA PENTRU BULDOEXCAVATOARELE 3cx & 4cx JCB. Beneficiem in stocul nostru de turbosuflante originale JCB, dar si pe producator, de cea mai buna calitate! Contactati-ne sau trimiteti o serie de sasiu pe whatsapp: 0744709684 si revin cu o oferta la dumneavoastra, multumesc!
Turbosuflanta este o componentă critică în sistemul de propulsie al buldoexcavatoarelor JCB 3CX și 4CX. Aceasta joacă un rol esențial în creșterea performanței motorului prin comprimarea aerului admis, ceea ce îmbunătățește arderea și, implicit, puterea și eficiența motorului. Povestea turbosuflantei pentru buldoexcavatoarele 3CX și 4CX JCB este una de inovație tehnologică, precizie inginerească și angajament față de excelență.
Turbosuflanta comprimă aerul admis în motor, permițând o ardere mai eficientă a combustibilului. Acest lucru duce la o creștere semnificativă a puterii motorului, permițând buldoexcavatoarelor să execute sarcini mai dificile cu ușurință.
Utilizarea unei turbosuflante de înaltă calitate contribuie la îmbunătățirea performanței generale a buldoexcavatoarelor 3CX și 4CX. Puterea crescută și eficiența motorului permit executarea rapidă și eficientă a sarcinilor de pe șantier.
CONTACTATI-NE:
Telefon: 0744 709 684
Whatsapp: 0744 709 684
***pretul este informativ!
Silviu Piese JCB
Silviu Piese JCB Pe site din: 3 iunie 2024 Anunturile utilizatorului