Trupa de Dans Cabaret Sensation

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov -
Acum 1 luna ID #42234
Descriere
Trupa de dans profesionist Cabaret Sensation va ofera cel mai complex program artistic cu coregrafii exceptionale, costume si muzica originale pentru organizarea unui eveniment memorabil.
Patru dansatoare profesioniste vor pune in scena pentru dumneavoastra un adevarat maraton artistic de 30 de minute cu 12 coregrafii specializate la alegere de tipul: Brazilian Show, French Can Can,
Burlesque, Jazz Dance, Latino Dance, Dans Cubanez, Dans Rusesc, Dans Grecesc, Dans Popular, Dans Tiganesc, Dans Oriental, Dans Modern.
Un spectacol de dans total, o atmosfera de senzatie, o experienta artistica absolut remarcabila. Mentionam ca acest tip de show se potriveste perfect la nunta, botez, aniversare, petrecere corporate,
petreceri private cu diferite ocazii, spectacole in-door si out-door.
Nu pierdeti aceasta oportunitate fantastica de a va transforma evenimentul, intr-un moment deosebit pentru toti cei prezenti.
De asemenea rezervarea unui astfel de program artistic - unica in Romania - se va dovedi a fi pentru dumneavoastra un proces extrem de accesibil si confortabil, contractarea realizandu-se exclusiv online.
gold events
gold events Pe site din: 4 octombrie 2023 Anunturile utilizatorului