Tartasesti, Drumul Postei 4, loturi, 462 mp/lot

Tartasesti, Dambovita 6900 €
Acum 1 saptamana ID #42259
Dotari:
Cadastru
Cert. urbanism
Teren Constructie
Intabulat
PUZ
Descriere
Terenurile se află la intrare în Tărtășești pe Drumul Poștei & Strada Zambilelor, la 16 km de la ieșirea din București pe DN7, după Chitila. Drumul Național DN7 este ca o autostradă pe 4 benzi, ceea ce face ca traficul rutier să fie foarte lejer, neexistând astfel blocaj în trafic.
Loturile au regimul de teren intravilan pentru construcții, iar proprietarii care au cumpărat, lucrează deja la mai multe construcții. Prin PUZ (Planul Urbanistic Zonal), indicatorul urbanistic care determină regimul maxim de înălțime este P+1(2).
Rețeaua de curent electric trifazic de joasă tensiune se află la terenuri și este recepționată, conectarea putându-se face prin Autorizția de construire si contract cu SDEE Muntenia Nord, contrul fiind gratuit. Țeava de gaze este în Drumul Poștei 1 și pusă în funcțiune.
Prețurile sunt foarte ieftine cumpărând cu prețurile din zonă.
Ansamblul este amplasat la câțiva pași de Drumul Național DN7 care este format din 4 benzi, existând astfel acces permanent la microbuzele care vin de la Ploiești sau Târgoviște. Sunt 3 firme de transport, iar microbuzele trec la aproximativ fiecare 10 minute prin dreptul ansamblului.
Fiecare lot are propriul cadastru și propria intabulare. La vânzarea loturilor se prezintă un Extras de Autentificare, care atestă faptul că regimul juridic al terenurilor este fără sarcini. De asemenea, se prezintă și un Certificat Fiscal care confirmă faptul că toate taxele și impozitele aferente lotului ce face obiectul tranzacției sunt achitate la zi.
Pentru stabilirea unei întrevederi la ansamblul de loturi, este recomandat să sunați cu o zi înainte și să anunțați ora la care doriți să vizionați terenurile. Vizionarea loturilor se va face direct cu proprietarul acestora, iar PUZ-ul și actele terenurilor vor fi disponibile la întrevedere.
Opțional, vă putem obține autorizația de construcție, contra unui onorariu de 400 €. Folosind pachetul de 400 €, noi facem toate demersurile și vă trimitem autorizația de construcție acasa prin FAN Courier, imediat ce aceasta este emisă. Pachetul nostru include: toate drumurile și demersurile necesare pentru obținerea Certificatului de Urbanism, Avizelor de Mediu, gaze, electrictate sau orice alte avize mai sunt necesare, depunerea documentațiilor complete la fiecare instituție și ridicarea acestora împreună cu autorizația finală de construcție.
CASA CU TEI
CASA CU TEI Pe site din: 11 octombrie 2023 Anunturile utilizatorului