Statie de autobuz SMART SS01

Draganesti, Bihor -
Acum 5 luni ID #41587
Descriere
www.metalgan.ro
Necesitatea achizitionarii statii de autobuz SMART SAU INTELIGENTE:
- statia de autobuz SMART SAU INTELIGENTE are rolul de a oferi utilizatorilor retelei de transport in comun un spatiu de protectie impotriva ploii si vantului in sezonul rece dar si impotriva soarelui vara.
- o statie de autobuz SMART are de asemenea rol in amenajarea si infrumusetarea spatiului public.

Componenta statie de autobuz SMART:
- structura metalica statie de autobuz SMART SAU INTELIGENTE este realizata din profile rectangulare sau rotunde de otel, cu diferite dimensiuni, in functie de model, rezultand un refugiu pentru calatori robust, rezistent si durabil.
- acoperis statie de autobuz SMART SAU INTELIGENTE este realizat din tabla de otel, policarbonat compact, sticla securizata toate de diferite grosimi 6, 8, 10, 12 mm, alese de catre beneficiar.
- pereti laterali statie de autobuz SMART sunt realizati din policarbonat compact sau sticla securizata de asemenea avand grosimile dorite de catre beneficiar, 6, 8, 10, 12mm sau casetati.
- o statie de autobuz INTELIGENTA poate contine obiecte de mobilier urban suplimentare (banca stradala, cos de gunoi stradal) pentru a maximixa confortul calatorilor.

Confectionare si vopsire refugiu pentru calatori SMART :
- confectionarea statiilor de autobuz SMART SAU INTELIGENTE cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel European si auditati periodic , garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- refugiile pentru calatori se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita.
- vopsirea structurii metalice a statiei de autobuz SMART SAU INTELIGENTE se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil a fost sablata toata structura metalica a refugiului pentru calatori.

Modalitate de prindere si fixare statie pentru calatori SMART / INTELIGENTE:
- o statie de autobuz SMART / INTELIGENTE se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, sau cu ancore chimice, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

Garantie statie de autobuz SMART / INTELIGENTE:
- garantia pentru refugiu calatori este de 24 de luni.
- statiile de autobuz SMART / INTELIGENTE sunt insotite de certificat de garantie si calitate si de Manualul de mentenanta, astfel beneficiarul sa stie ce operatiuni sunt recomandate pentru mentinerea si intretinerea statiei de autobuz SMART / INTELIGENTE.

Cere oferta pe vanzari@metalgan. ro