Stand directie camioane RHM Master Truck

Brasov, Brasov -
Acum 4 saptamani ID #43984
Descriere
Modernizează procesul de service pentru camioane și autocare cu noul stand direcție camioane RHM Master Truck, echipat cu tehnologie de vârf și senzori cu 8 camere digitale CCD pentru măsurători precise.
Aparatul este proiectat pentru ușurință în utilizare, comunicând cu calculatorul prin WiFi sau Bluetooth. Integrarea porturilor de încărcare și comunicare într-un singur punct facilitează manipularea și mobilitatea dispozitivului.
Conceput pentru camioane, autocare și remorci, acest aparat asigură ajustări precise ale direcției fără a afecta valorile axei frontale principale. Cu un mod unic de reglare a axelor față și afișaj în timp real pentru ajustarea convergenței, tehnologia avansată îți permite să gestionezi fiecare detaliu cu precizie.
Împachetat cu tot ce ai nevoie pentru o operațiune eficientă, standul include dulap cu roți, gheare pentru camioane, blocaj pentru volan și alte accesorii esențiale. Calculatorul, monitorul și imprimanta color sunt incluse pentru a facilita procesul de diagnosticare și raportare.
În plus, beneficiezi de o garanție de 2 ani, montaj profesionist, transport asigurat și training specializat pentru a maximiza performanța echipamentului tău.
Revoluționează modul în care îți gestionezi service-ul auto cu standul direcție camioane RHM Master Truck. Contactează-ne acum pentru mai multe detalii și comenzi!
Livrare gratuită oriunde în țară!
Pe site-ul nostru web, https://www.clever-auto.ro/, poți vedea întreaga gamă de echipamente pentru un atelier auto. Obține rapid o consultație gratuită cu doar un click.
Clever-Auto
Clever-Auto Pe site din: 23 aprilie 2024 Anunturile utilizatorului