Set masa picnic parc si gradina SM118

Baia Mare, Maramures -
Acum 4 luni ID #41585
Descriere
www.metalgan.ro

Necesitatea achizitonarii de set mese parc si gradina:
- seturile de mese pentru picnic se amplaseaza in spatiile publice in vederea amenajarii unor zone de picnic, de recreere.
- seturile de mese au o utilizare atat colectiva cat si privata.
- seturile de mese asigura populatiei un ambient placut in zonele in care sunt amplasate.

Componenta set masa parc si gradina:
- structura metalica a setului de masa pentru picnic este realizata din tabla de o grosime corespunzatoare, in functie de model,pentru a rezulta o banca de parc rezistenta si durabila. Toate componentele din tabla ale setului masa parc si gradina sunt debitate la plasma CNC.
- elementele din lemn folosite pentru set masa picnic si gradina sunt de calitate superioara, uscate prin vidare, rindeluite, slefuite, calibrate, baituite, vopsite, lacuite si tratate, rezultand un set de masa parc si gradina ce va rezista tuturor factorilor atmosferici.

Confectionare si vopsire set masa parc si gradina:
- confectionarea de seturi mase cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel European si auditati periodic , garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- seturile de mese picnic si parc se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 10 seturi mese picnic parc.
- vopsirea structurii metalice set masa parc si gradina se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil au fost sablate toate componentele metalice ale setului de masa picnic.

Modalitate de prindere si fixare set masa parc si gradina:
- un set de masa se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

Garantie set masa picnic si parc:
- garantia seturilor de mese parc si gradina este de 24 de luni.
- seturile de mese picnic sunt insotite de certificat de garantie si calitate si de Manualul de mentenanta, astfel beneficiarul sa stie ce operatiuni sunt recomandate pentru mentinerea si intretinerea banca parc si odihna.

Cere oferta pe vanzari@metalgan. ro