Proprietar – 3 Camere Pta. Amzei

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 132000 €
Acum 1 saptamana ID #43446
  • Nr. Camere 3

  • Suprafata Mp 72

  • Etaj 2

  • Zona Pta. Amzei

Dotari:
Usa Metalica
Apometre
Contor gaze
Debara
Termopane
Boxa subsol
Loc parcare
Structura caramida
Dressing
Mansarda
Descriere
ROG NU DERANJATI: NU COLABOREZ (COMISION 0) - VIZIONARI NUMAI IN WEEKEND!

Proprietar - vand apartament monument istoric Clasa B (pozitia 418): cultura.ro sites default files inline-files LMI-B.pdf realizat de Arh. Alexandru Savulescu: ro.wikipedia.org wiki Alexandru_S%C4%83vulescu_(arhitect)

Strada Biserica Amzei peste drum de Ambasada Frantei si la 50m distanta de "Casa Mita Biciclista" - Apartament 3 camere "atipic" in vila situat stil "Art Nouveau" la etajul 2 din 2 (mansarda, singur pe etaj), intrare separata, nemobilat si neutilat, decomandat, compus din 2 dormitoare, camera de zi, dressing, dining, debara, hol, baie si bucatarie, usa metalica, renovat recent: schimbata gresia si faianta (noua), geamuri termopan (linia a doua), toata scara de la parter pana la etajul 2 renovata in totalitate, canalizare, instalatie sanitara si instalatie electrica schimbata in baie, bucatarie si dining, schimbat tot iluminatul electric pe LED-uri, apometru apa contor gaze contor lumina, geamuri termopan (iluminator intrare, baie, bucatarie, camera de zi si dressing), asigurare locuinta PAD si facultativa, smd.

Altele:
1. Nu exista Asociatie de Proprietari Locatari (suntem numai 3 proprietari cu mine), liber la inchiriere.
2. Nu are risc (RS) sau urgente "bulina".
3. Bonus: acces pod inalt de peste 5m. din apartament pe acelas nivel (suprafata 80mp).
4. Mentionez ca detin teren in proprietate impreuna cu alte parti comune ale imobilului in proportie de 33.18%.
5. Imobilul (Corp A) a fost evaluat la 1.7 mil. Euro anul trecut in septembrie.
6. Se poate adauga un etaj superior (inaltimea la camera de zi si intrare) inaltimea tavanului fiind de 5.2m.
7. Apartamentul (sau mai precis, apartamentele 2+3 asa cum este stipulat in documente) a fost disponibil la vanzare si anul trecut; avand in vedere ca au fost restrictii la vanzare, am inceput renovarea in speranta ca il voi inchiria. Timp de 6 luni (terminat pe 6 aprilie, 2024), cat a durat renovarea, acum, am reluat vanzarea.
8. Oferta dispoinibila si in limba Engleza (format PDF) iar daca se doreste, si in format video disponibil pe WhatsApp...
9. Parcare in fata casei sau in "gang" eliberata de PMB (mai rar asa ceva avand in vedere ca suntem in "Centru").
10. CCTV 24 7 Ambasada.
11. Toate actele verificate de Notar in vederea instrainarii (act de proprietate, cadastru intabulare, fiscal, preemtiune Cultura si PMB, fara litigii, certificat energetic, etc).

Asa cum am mentionat, casa este monument istoric clasa B, construita de arhitect Alexandru Savulescu in anul 1892 (harti si schita casei disponibile de la Arhivele Nationale) unde a si locuit timp de 2 ani. Arhitectul a realizat si Muzeul National de Istorie a Romaniei vis-a-vis de CEC (Palatul Postei), Palatul Comunal Buzau - Primaria Municipiului Buzau, smd.

NOTA IMPORTANT: vor fi aplicate restrictii la cumparare! Imi rezerv dreptul de a refuza clientii oferte indiferent de pretul vanzarii.

ROG NU DERANJATI: NU COLABOREZ (COMISION 0) - VIZIONARI NUMAI IN WEEKEND!