Platforma supraterana pentru deseuri PS01

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov -
Acum 18 ore ID #41807
Descriere
www.metalgan.ro

Necesitatea achizitonarii platformelor supraterane pentru colectarea selectiva a deseurilor stradale:
– platformele supraterane pentru colectarea selectiva a deseurilor stradal urban se amplaseaza in spatiile publice .
– platformele supraterane pentru colectarea selectiva a deseurilor stradal are o utilizare atat colectiva cat si privata.
– servesc populatiei in anumite zone in vederea depozitarii gunoiului selectiv
Componenta platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor stradal cu fanta si usa de vizitare:
– platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor stradal este confectionat din tabla de otel. Tabla platformei supraterane este debitata la LASER CNC.
– cadrul metalic platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urbana este confectionat din tabla de o grosime corespunzatoare in functie de model, pentru a rezulta un produs robust si durabil. De asemenea structura metalica a cadrului metalic platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urbana este debitata la LASER CNC.

Confectionare si vopsire platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urban stradal
- confectionarea de platforme supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urbana cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel european si auditati periodic, garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urbana metalice se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita .
- vopsirea structurii metalice se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil au fost sablate toate componentele metalice.

Modalitate de prindere si fixare platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urban:
– platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urbana stradala de exterior se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor urbana pe orice suprafata se doreste.

Garantie platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor stradal cu fanta si usa de vizitare:
– garantia platforma supraterana pentru colectarea selectiva a deseurilor stradal urban este de 24 de luni.

Cere oferta pe vanzari@metalgan .ro