Planetare , cardane, cruci pentru 3cx si 4cx JCB

Floresti, Cluj 750 lei
Acum 1 saptamana ID #43837
Descriere
CARDANE, PLANETARE,CRUCI CARDANICE SI ALTE MULTE PIESE DE SCHIMB PENTRU BULDOEXCAVATOARE JCB.
Cardanele și planetarele sunt componente esențiale ale sistemului de transmisie al unui buldoexcavator, responsabile pentru transferul puterii de la motor la roți, asigurând astfel mobilitatea și performanța utilajului. JCB, un lider global în echipamente de construcții, a dezvoltat aceste componente pentru a oferi durabilitate și eficiență maximă în cele mai dificile condiții de lucru.
Cardanele moderne sunt proiectate pentru a minimiza pierderile de putere și pentru a asigura o funcționare lină, inclusiv echilibrarea dinamică, pentru a reduce vibrațiile și uzura.
Planetarele sunt esențiale pentru distribuirea puterii de la cardan la roțile buldoexcavatorului. Acestea includ un set complex de angrenaje care permit roților să primească puterea necesară pentru deplasare și operațiuni de excavație.
Atât cardanele, cât și planetarele JCB sunt proiectate pentru a rezista la condiții de lucru dure, asigurând o durabilitate și fiabilitate excepționale. Aceste componente sunt testate riguros pentru a se asigura că pot face față solicitărilor extreme.
CONTACTATI-NE LA:
TELEFON : 0744 709 684
WHATSAPP : 0744 709 684
***Pretul este informativ! Ma puteti contacta sau trimite o serie de sasiu si precizati cu ce piesa va pot ajuta, pe Whatsap : 0744709684 si revin la dumneavoastra cu o oferta, multumesc!
Silviu Piese JCB
Silviu Piese JCB Pe site din: 3 iunie 2024 Anunturile utilizatorului