Periuta de dinti si curatare tartru 2in1, sonica

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 100 lei
Acum 2 saptamani ID #43791
Descriere

Periuta de dinti si curatare tartru electrica 2in1, sonica, 31.000 vibratii/minut, reincarcabila, 20 zile in standby, cronometru automat la 2 minute, 5 moduri de curatare, rezistent la apa,

Produs nou de calitate superioara cu factura fiscala(optional).
Vanzatorul este persoana juridica(SRL).
Culoare: alb,negru,albastru

Periuța de dinți și curățare de tartru electrică 2 în 1 este un instrument revoluționar pentru igiena orală, proiectat pentru a oferi o curățare eficientă și completă a dinților și gingiilor.

2 în 1: Această periuță de dinți nu se limitează doar la curățarea suprafețelor dinților, ci și la îndepărtarea tartrului, asigurând astfel o igienă orală deplină și îngrijire completă.

Tehnologie Sonică: Cu o puternică frecvență de 31.000 de vibrații pe minut, această periuță acționează eficient asupra plăcii bacteriene și a tartrului, oferind o curățare superioară.

Reîncărcabilă: Nu mai trebuie să vă faceți griji pentru bateriile agățate. Periuța este reîncărcabilă, făcând-o convenabilă și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Autonomie îndelungată: Cu o perioadă de standby de până la 20 de zile, această periuță vă oferă libertatea de a călători sau de a uita să o reîncărcați fără să vă faceți griji că va rămâne fără baterie.

Cronometru automat la 2 minute: Pentru a vă asigura că vă periați dinții suficient de mult timp, periuța dispune de un cronometru automat care vă avertizează la fiecare 2 minute, timpul recomandat pentru o periaj corect.

5 moduri de curățare: Indiferent de necesitățile dvs. de igienă orală, această periuță vă oferă opțiuni variate de curățare, inclusiv moduri de sensibilitate, albire, curățare profundă și altele, pentru a vă adapta confortabil rutinei dvs. zilnice de îngrijire orală.

Rezistență la apă: Designul rezistent la apă face ca această periuță să fie sigură și ușor de curățat, permițându-vă să o utilizați confortabil și în timp ce vă spălați pe dinți sau în duș.

În concluzie, periuța de dinți și curățare de tartru electrică 2 în 1 este un instrument inovator și eficient pentru igiena orală, care combină tehnologia avansată cu funcționalități practice, asigurându-vă că zâmbetul dvs. rămâne strălucitor și sănătos în fiecare zi.
Rosioara Sorin
Shop Icon Rosioara Sorin Pe site din: 24 mai 2024 Anunturile utilizatorului