Promovare Anunturi

Promovarea anunturilor- Ce inseamna si cum facem promovarea?

 

Cand un utilizator cauta ceva in site este interesat sa achizitioneze acel produs sau serviciu.Din statisticile efectuate pana in prezent un anunt promovat iti poate aduce de pana la 10 ori mai multi cumparatori interesati.

Timp de 30 sau 60 zile, in functie de serviciul selectat, anuntul tau va fi afisat in prima pagina si preferential in fata anunturilor standard  avand un design diferit, foarte vizibil , care va atrage atentia.

Promovarea dureaza 30 sau 60 de zile si prelungeste valabilitatea anuntului.

Mareste-ti sansele de succes folosind metodele de promovare.Anuntul tau va avea mai multe vizualizari daca alegi sa il promovezi.

Intra in contul tau in sectiunea "Toate Anunturile".Vei gasi in dreptul fiecarui anunt un buton pe care scrie "Promoveaza".Apasa acel buton, selecteaza serviciul de promovare dorit,apasa butonul verde "promoveaza"  si urmeaza instructiunile de plata.

 

Plata se realizeaza cu cardul prin procesatorul de plati Mobilpay unde iti introduci,in mod securizat, informatiile de plata.Plata poate fi efectuata de catre oricine dispune de un card activ cu efectiv in cont.