Oferta speciala in luna Mai la uleiul de motor JCB

Floresti, Cluj 499 lei
Acum 4 saptamani ID #43629
Descriere
Click pe magazinul online https://zappads.ro/shop/42441
In luna Mai 0753877547 este numarul unde poți face economii la bugetul tău.
În lumea mecanicii și a motoarelor puternice, fiecare picătură de ulei contează. Fiecare mișcare a motorului necesită protecție și performanță de neegalat. De aceea, vă prezentăm noul ulei de motor JCB.
Proiectat pentru a asigura cea mai înaltă protecție și performanță în cele mai exigente condiții de lucru, uleiul de motor JCB este partenerul de încredere pentru motoarele tale prețioase. Fie că este vorba despre echipamente de construcții, mașini agricole sau autovehicule industriale, uleiul de motor JCB este alegerea perfectă pentru a-ți menține motorul în vârf de formă.
Cu o formulă specială, dezvoltată pentru a reduce frecarea și uzura, uleiul de motor JCB îți oferă performanțe remarcabile și durabilitate pe termen lung. Iar formula sa avansată de curățare îți menține motorul curat și funcționând la parametrii optimi.
Uleiul de motor JCB - partenerul tău pentru protecție și performanță neegalată. Descoperă-l astăzi și adu fiabilitate și eficiență în fiecare motor.
Sună in luna Mai la numărul 0753877547 și lăngă o canistră de ulei vei primi gratuit un filtru de motorină din partea noastră.
Oferta este valabila pentru JCB 3CX 4CX si este valabil in limita stocului disponibil din depozit.(Filtrul este PE PRODUCĂTOR )
bereschi janos
bereschi janos Pe site din: 13 februarie 2024 Anunturile utilizatorului