Motor DieselMax, picon ,cupla rapida JCB

Floresti, Cluj 3900 lei
Acum 4 zile ID #43917
Descriere
Contactati-ne si va oferim asistenta, servicii prompte, piese de cea mai buna calitate, preturi accesibile si justificate!
Buldoexcavatoarele JCB sunt recunoscute pentru versatilitatea și eficiența lor, datorită unor componente esențiale precum cupele, motorul, piconul și kitul de furci. Fiecare dintre aceste componente joacă un rol crucial în performanța și adaptabilitatea utilajului. Istoria acestor piese reflectă inovația și angajamentul JCB pentru calitate și excelență.
Motoarele JCB oferă o combinație de putere și eficiență energetică, contribuind la reducerea consumului de combustibil și la costuri de operare mai mici. Fiabilitatea și durabilitatea acestora asigură funcționarea continuă și reducerea timpilor de nefuncționare.
Piconul, sau ciocanul hidraulic, a devenit un atașament crucial pentru buldoexcavatoare, oferind capacitatea de a sparge suprafețe dure precum betonul și rocile. Piconul utilizează tehnologii avansate de amortizare a vibrațiilor pentru a proteja utilajul și operatorul.
Furcile sunt fabricate din oțel de înaltă rezistență și sunt proiectate pentru a suporta greutăți mari. Sistemul de fixare permite ajustarea distanței dintre furci pentru a se adapta diferitelor dimensiuni de încărcături.Kitul de furci adaugă o versatilitate suplimentară buldoexcavatorului, transformându-l într-un echipament multifuncțional capabil de sarcini variate, de la construcții la depozitare și logistică.
CONTACTATI-NE LA :
TELEFON: 0744 709 684
WHATSAPP : 0744 709 684
***Pretul este informativ! Ma puteti contacta sau trimite o serie de sasiu si preciza de ce piesa aveti nevoie pe Whatsapp: 0744709684 si revin cu o oferta, multumesc!
Silviu Piese JCB
Silviu Piese JCB Pe site din: 3 iunie 2024 Anunturile utilizatorului