Liliac parfumat rosu, si mov-10+5 gratis

Constanta, Constanta 13 lei
Acum 2 saptamani ID #41440
Descriere
Florile de liliac nu sunt doar foarte frumoase, ci cuceresc cu parfumul lor puternic și delicat în același timp. Liliacul este una dintre cele mai populare flori de primăvară de la noi, este ușor de plantat, dar și de îngrijit.
20 ron/buc
oferta 10+5 gratis
se livreaza la 1m inaltime
Liliac roșu Congo – un liliac cu adevărat remarcabil. O varietate specială care se distinge prin culoarea florilor. Acestea se colorează în soare în roșu purpuriu, oferind un spectacol inedit. Foarte parfumat, te va învălui și bine dispune în serile calde de primăvară. Locul tău de relaxare va fi, fără îndoială, în preajma lui. Nu te vei mai sătura de parfumul lui intens.

Liliac roz-intens Royalty-Royalty este un liliac canadian. Ca atare, nu infloreste pana in iunie, prelungind astfel perioada de inflorire a liliacului din gradina! Asa-numitul "liliac de iunie" isi arata florile unice de culoare roz intens pana la violet pe panicule lungi in aceasta perioada. Parfumul Royalty este, de asemenea, deosebit de dulce si intens, chiar lamaios.
liliac roz pitic este un arbust mic cu performanțe uimitoare. Florile parfumate de roz pur acoperă planta la sfârșitul primăverii, apoi reapar în timpul verii și toamnei. Acesta este arbustul perfect pentru cineva care iubește liliac, dar nu are mult spațiu.
Liliac alb batut (Syringa vulg. M-me Lemoine)
Syringa vulg. M-me Lemoine este un soi de liliac comun (Syringa vulgaris). Caracteristici: • Este un arbust ornamental cu flori mari, parfumate, albe sau roz-pal. • Inălțimea poate ajunge până la 3-5 m. • Frunzele sunt de obicei verzi, de formă ovală și cu o textură mată
Liliac galben
Arbust de gradina cu frunze cazatoare, Syringa vulgaris foarte decorativ datorita florilor foarte parfumate, galbene, duble. Frunze verzi, cordiforme. Infloreste din luna mai pana in iunie. Prefera soarele, nu are pretentii fata de sol, doar sa fie bine drenate. Rezista la temperaturi foarte scazute de pana la -30grade.
Liliac mov cu alb (Syringa vulg. Sensation)
este o specie de liliac cultivat pentru florile sale spectaculoase, care pot fi roz sau albe, cu un miros puternic si placut. Inaltime: poate atinge 4-6 m la maturitate. Aceasta poate fi taiata si modelata pentru a se potrivi in gradina ta. Syringa vulgaris Sensation este utilizat in general ca planta ornamentala, fiind potrivit pentru a fi plantat in gradini, parcuri si pe marginea drumurilor. ,poate fi cultivat pentru extragerea uleiului esential din florile sale, care este folosit in industria parfumurilor
Liliac mov Charles Joly – ideal pentru o grădină cochetă și parfumată. Acest soi de liliac și-a câștigat faima nu numai pentru aspectul decorativ, ci și pentru îngrijirea sa nepretențioasă. Te va bucura cu parfumul lui în fiecare primăvară. Un companion perfect pentru serile tale de relaxare.