Iti Promovam Compania La Cele Mai Avantajoase Preturi!

Sibiu, Sibiu -
Acum 2 luni ID #40571
Descriere
Crono Core Advertising aduce publicitatea, creativitatea și arta împreună. Într-un mod simplu și ușor de înțeles. În variantă modernă și obiectivă.

Oferim consultanță și audit gratuit!

În funcție de necesitățile dumneavoastră, vă oferim cel mai potrivit pachet de servicii!

Oferim servicii de promovare prin intermediul social media: Facebook, Instagram, Tik Tok cât și Google Ads, Youtube.

Oferim servicii grafice pentru print, precum: tricouri, hanorace, îmbrăcăminte. meniuri, stickere, cărți de vizită, cataloage, orare, diplome, felicitări, invitații de nuntă, vouchere, calendare, flyere, bannere, afișe publicitare, afișe publicitare stradale, vă putem ajută și pe partea de prinț digital, alte grafici de promovare în mediul offline.

Oferim servicii de branding, logo design, webdesign prin intermediul platformei Wordpress [website-uri de prezentare, magazin online cât și website-uri în varianta SaaS (cu abonament), hosting și domenii, copywriting, optimizare SEO/SEM, email marketing, facem grafici și pentru cover evenimente pe facebook, grafici pentru postări pe instagram, video pentru Reels, Shorts, Story, prezentări video]

Lucrăm cu firme! B2B

Colaborarea cu firma noastră se face în baza unui contract de prestări servicii între societăți.

Pentru oferta de preț va rugăm să ne contactați telefonic la numărul afișat sau să accesați website-ul nostru, unde puteți găsii și portofoliul!

https://crono-core-advertising.cronomonium.ro

0751339706