Cos de gunoi stradal colectare selectiva C91

Botosani, Botosani -
Acum 1 luna ID #41572
Descriere
www.metalgan.ro

Necesitatea achizitonarii cosuri de gunoi stradale selective si de parc:
– un cos de gunoi pentru colectare selectiva stradal urban se amplaseaza in spatiile publice.
– cosul de gunoi selectv de exterior stradal are o utilizare atat colectiva cat si privata.
– servesc populatiei ce tranziteaza anumite zone in vederea depozitarii gunoiului.

Componenta cos de gunoi colectare selectiva stradal cu capac sau usa de vizitare:
– cei 3 recipienti ai cosului selectiv de gunoi metalic stradal sunt confectionati din tabla de 1mm. Tabla recipientului cosului de gunoi colectare selectiva stradal de exterior este debitata la plasma CNC.
- cadrul metalic cos gunoi selectiv de exterior este confectionat din tabla de o grosime corespunzatoare in functie de model, pentru a rezulta un produs robust si durabil. De asemenea structura metalica a cadrului metalic cos gunoi colectare selectiva de exterior este debitata la plasma CNC, iar capacul este prevazut cu scrumiera.

Confectionare si vopsire cosuri de gunoi colectare selectiva urban stradal
- confectionarea de cosuri gunoi colectare selectiva stradale si pentru parc cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel european si auditati periodic, garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- cosuri de gunoi colectare selectiva metalice se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita in cazul unei comenzi mai mari de 30 bucati cosuri de gunoi stradale si pentru parc.
- vopsirea structurii metalice se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil au fost sablate toate componentele metalice.

Modalitate de prindere si fixare cos de gunoi colectare selectiva urban:
– un cos de gunoi pentru colectare selectiva stradal de exterior se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

Garantie cos gunoi colectare selectiva de exterior cu capac:
– garantia cos gunoi colectare selectiva metalic urban este de 24 de luni.

Cere oferta pe vanzari@metalgan. ro