Casa noua Joita S+P+1E, 417mp teren

Joita, Giurgiu 76000 €
Acum 1 luna ID #43578
Descriere
Casa cu un proiect unic, bine construita si executata, fara rabat de la calitate, gandita pentru a genera costuri de intretinere minime.
Descriere: Teren 417 mp. Casa 3 nivele: subsol + parter + 1 etaj, doua intrari, suprafata utila P+E=171 mp, amprenta 100 mp, 246 mp total desfasurat, gard cu soclu inalt de beton armat, cu panouri si porti metalice.
Ofera siguranta la cutremure: structura de rezistenta -fundatii continue si diafragme din beton armat, suprastructura in cadre din beton armat elastic si rigid (stalpi metalici de 100x100x8 mm si grinzi metalice I160), plansee din beton cu armatura tip Gerber; toate plasele si placile din beton sunt termoizolate cu XPS 5cm. Pereti din YTONG 30 cm + termoizolatie EPS 100 de 10 cm, finisaj din tencuială mineral. Ferestre Salamander profil pentacameral armat + geam Low-E TRIPAN, cu orientare pentru priveliste spre interiorul curtii, unde sunt un mar, un par si un cires. Pod dublu termoizolat: invelitoarea 1- membrana bitum de 4 mm cu ardezie, invelitoarea 2 - tigla BRAMAC DONAU. Pozitia si inclinarea acoperisului permit instalarea de panouri fotovoltaice si captatoare solare, sub bucatarie este un spatiu destinat pentru schimbatorul de caldura a captatoarelor solare si pentru acumulatorii panourilor fotovoltaice. Toate utilitatile la poarta.
Subsol: beci 60 mp prevazut cu puţ propriu pentru apa.
Parter: 1 dormitor + baie cu dresing, living, zona de luat masa, bucatarie, terasa, hol, WC servici. Intradosul planseului din beton armat al dormitorul matrimonial este din tabla cutata de 1,25mm, cu scopul de a ecrana electromagnetic spatiul de odihna.
Etaj: 2 dormitoare + 2 bai + spatiu destinat pentru sauna + spatiu deschis de amenajat la alegere.
Stadiu constructie fara finisaje interioare: zugravit, gresie, faianta, parchet, corpuri sanitare, usi interioare.
Locatia: loc. Joita, in prelungirea str. Arcuda, in imediata vecinatate a zonei ecologice protejata Arcuda. Statia pt transport in comun cu acces catre Bucuresti este la capatul strazii. Imediat in apropiere sunt Primaria si Policlinica.