Casa mare

Oradea, Bihor 850000 €
Acum 4 luni ID #42215
Descriere
De inchiriat din data de 1 noi 2023 !!! Ultracentral .Oradea. 300 Euro pe luna . Apartament 2 camere jumatate , un mic dormitor in plus , ( acesta se inchiriaza nemobilat , ptca proprietarul o foloseste in prezent de debara,} plus dependinte , decomandat . Beci , doua locuri de parcare, situat in ORADEA Str Fagarasului nr 5D ap 1 , strada fiind in spatele UNIVERSITATEA ORADEA . 3 minute pe jos Intrarea este dinspre Paraul Peta.Gasesti aici: Muzeul Tarii Crisurilor, Parcul Nicolae Balcescu, Paraul Peta recent amenajat pentru plimbari pe jos sau cu bicicleta (este o arie protejata de interes national), Universitatea din Oradea, Magazinele, farmaciile sunt usor accesibile. Linie de tramvai pe marginea Paraului Peta cu statie de tramvai la 5 minute de apartament.
Imobilul este situat intr -o zona linistita , plina de verdeata, si cu magazine multe in apropierea Auchan Oradea la 8 minute de Auchan pe jos.Dispune de doua locuri de parcare amenajate in prezent pentru uscare rufe.Tevile de incalzire centrala de la Oradea si canalizarea sunt recent schimbate noi de catre Oras Oradea si sunt complet noi in intreaga strada .
Imobilul are o compartimentare foarte avantajoasa ce confera spatiul generos camerelor si are jumatatea de camera decomandata deschisa actualmente pentru camara si debara si se poate folosi ca si camera .Este situat parterul apartamentului , imobilul are un singur etaj si fiecare apartament are intrarea din Str Fagarasului.Are camere inalte de 3.5 metri inaltime si peretii sunt de largime extrem de mare , de 80 cm , dotata cu calorifere multe noi,si in majoriate achizitionate si montate recent de prorpietar.Este racordata la utilitatile de apa curenta, electricitate, canalizare, energie termica pe care le primeste de la Oras Oradea .
Imobilul este compus din:
1. hol de intrare,si alte spatii de depozitare;
2. un dormitor mai mic, adica cealalta jumatate de camera folosita in prezent de proprietar ca si debara
3. bucatarie
4. in continuarea holului se intra in camera de zi cu geamuri inalte noi din termopan si rolete , foarte generos,
5. dormitor matrimonial cu geam si rolete noi din termopan
6. baie dotata cu robinete si instalatie de apa si canalizare noi si aerisire baie cu geam
7. pivnita de 16 mp uscata si mobilata partial cu rafturi de lemn montate pe peretii pivnitei .
8. apartamentul se inchiriaza mobilat , dotat cu 2 butelii aragaz, cuptor aragaz cu cuptor electric nou , cuptor cu microunde , cablu tv si cablu internet in toate camerele montat recent de proprietar .
Aparatamentul este renovat recent, imbunatatit este prin schimbarea tevilor de energie termica , cu tevi din cupru noi , si canalizare noua recenta, schimbarea instalatiei sanitare in baie renovate recent schimbate complet , zugravit recent..Apartamentul are ferestre cu geam termopan, gresie, faianta, parchet , instalatie electrica schimbata. Usa de la intrare si cele din interior sunt schimbate Baia este prevazuta cu cada si cu mobilierul specific si este prevazuta pentru aerisire cu geam termopan.Apartamentul are si o debara spatioasa .un apartament bine compartimentat si localizat, cladirea este din caramida, apartament reabilitat recent in anul 2022.Are acces facil la principalele puncte de interes ale orasului. Montarea de instalatie de aer conditionat nu a fost nevoie de fel ,fiind camerele foarte inalte si cu peretii grosi din caramida .Pentru pastrarea temperaturii normale pe timp de canicula pana in prezent s a necesitat numai montarea de perdele de soare suplimentare si rolete.Nu s a necesitat pana in prezent instalatie de aer conditionat , fiind temperatura adecvata in intreaga locuinta.chiar si pe perioada de canicula de 37-38 de grade.Suprafata construita: 64 mp.Suprafata utila: 52 mp.
Actele sunt pregatite pentru inchiriere, nu sunt datorii la buget/intretinere sau vicii ascunse.. Pret chirie pe luna 300 Euro.
Pentru mai multe informatii, prezentare/vizionare proprietate/negociere va rugam sa sunati la nr telefoane 0727396169,0772219117,0753415418


Curta Ionuț
Curta Ionuț Pe site din: 29 septembrie 2023 Anunturile utilizatorului