Butasi hamei ,saaz ,styrian goldings,-10+5 gratis

Ploiesti, Prahova 6 lei
Acum 5 zile ID Anunt #34445
Descriere
Butasi Hamei din pepiniera proprie -Se poate folosi ca gard viu cat si in scopuri medicinale

butasii de hamei se livreaza la 50 cm!!!Plantarea hameiului se poate face toamna, intre 15 octombrie- 15 noiembrie sau primavara, intre 15 martie- 15 aprilie. Plantarile de toamna, fata de cele de primavara, asigura o prindere mai buna, pornirea in vegetatie mai devreme a lastarilor si dezvoltarea mai viguroasa a radacinilor, inca din primul an.Hameiul prefera regiunile cu precipitatii bogate ce imprima mediului un caracter racoros.Se dezvolta foarte bine pe soluri cu textura mijlocie, profunde, permeabile, bogate in calciu.In scopuri vindecatoare, de la hamei se folosesc doar conurile, care, alaturi de aroma placuta, contin si un bogat depozit de minerale si vitamine!!!

10 ron/butas

oferta-10+5 gratis

rizomi-20ron/buc

oferta-10+5 gratis

Hallertauer
Cel mai popular hamei German de aroma, cu o aroma fantastica condimentata. Cultivat in cea mai mare zona de hamei din Europa, intre Nurnberg si Munchen.Acest tip de hamei este stramosul multor tipuri de hamei din SUA.Are o buna toleranta la boli.ste o varietate nobila de hamei, cu un buchet floral-picant, cu nuante de citrice, oferind o cantitate surpinzator de mare de acizi alfa (pentru un hamei aromatic). Acest echilibru intre aroma si amareala il face din ce in ce mai apreciat pentru o multitudine de beri de tip ale si cu precadere utilizat in cele americane
Northern Brewer
Un soi german de hamei, Puternic,amarui si aromat.
Saaz
Hamei de aroma originar din Cehia.Rege necontestat al hameiurilor pentru beri Pilsner, Saaz este singurul tip de hamei folosit la fabricarea berii lager Pilsner originale, Pilsner Urquell.Are un gust usor picant si o aroma fina. Amareala pura si delicata in acelasi timp.
Styrian Goldings
Folosit ca hamei de amareala in berile belgiene - iar ca hamei de aroma in berile englezesti Confera o amareala placuta, cu un caracter de ierburi si flori.
Cascade
Acest tip de hamei, de provenienta Noua Zeelanda, ofera un nivel exceptional de aroma de lamaie, chiar grape-fruit, ceea ce il face o alegere perfecta ca hamei aromatic in prepararea retetelor creative de bere de tip ale. Cascade este unul dintre cele mai apreciate si des utilizate varietati de hamei aromatic, utilizat pe scara larga de berarii din "Lumea Noua", alaturi de alte varietati din gama "C - citrus", cum sunt Citra, Centennial si Chinook.