Bolturi bucse semeringuri pentru utilaje JCB

Floresti, Cluj 125 lei
Acum 1 luna ID #43935
Descriere
DATI CLICK PE MAGAZINUL ONLINE :https://zappads.ro/shop/45249
BOLTURI, BUCSE, DISTANTIERE PENTRU BULDOEXCAVATOARE 3cx si 4cx JCB.
Bolturile, bucșele și distanțierele sunt componente critice în funcționarea eficientă și durabilă a buldoexcavatoarelor JCB. Aceste elemente asigură conectivitatea, mișcarea lină și alinierea precisă a diferitelor părți ale utilajelor, contribuind la performanța și fiabilitatea acestora în condiții de lucru dure.
Bolturi: Proiectate pentru a asigura conexiuni robuste între componentele mobile ale buldoexcavatorului, bolturile sunt fabricate din materiale de înaltă calitate pentru a rezista la uzură și sarcini mari.
Bucșe: Acestea sunt utilizate pentru a reduce frecarea între părțile mobile și pentru a prelungi durata de viață a componentelor. Bucșele sunt fabricate din materiale rezistente la uzură, cum ar fi bronzul sau materiale compozite.
Distanțiere: Acestea asigură alinierea precisă a componentelor și mențin distanțele corecte între părțile mobile, prevenind uzura prematură și asigurând o funcționare eficientă.
Contactati-ne la:
Telefon: 0744 709 684
Whatsapp: 0744 709 684
***pretul este informativ! Ma puteti contacta sau trimite o serie de sasiu si sa precizati ce piesa va intereseaza pe Whatsapp: 0744709684 si revin cu o oferta, multumesc!
Silviu Piese JCB
Silviu Piese JCB Pe site din: 3 iunie 2024 Anunturile utilizatorului