Banca stradala si de parc SMART BS02

Bozovici, Caras-Severin 3000 lei
Acum 4 luni ID #41525
Descriere
www.metalgan.ro
Necesitatea achizitonarii de banci stradale si de parc SMART:
- banca stradala de exterior inteligenta se amplaseaza in spatiile publice
- banca stradala de odihna smart are o utilizare atat colectiva cat si privata.
- banca de exterior asigura populatiei un ambient placut in zonele in care sunt amplasate.

Componenta banca stradala si de parc INTELIGENTA:
- structura metalica a bancii de odihna stradala smart este realizata din tabla de o grosime corespunzatoare, in functie de model, pentru a rezulta o banca de parc rezistenta si durabila. Toate componentele din tabla ale bancii parc sunt debitate la LASER CNC.
- elementele din lemn folosite pentru banca de odihna de exterior inteligenta sunt de calitate superioara, uscate prin vidare, rindeluite, slefuite, calibrate, baituite, vopsite, lacuite si tratate, rezultand o banca stradala si de parc inteligenta ce va rezista tuturor factorilor atmosferici.

Confectionare si vopsire banci de odihna de exterior SMART:
- confectionarea de banci urbane smart cade in sarcina unei echipe de sudori, atestati la nivel European si auditati periodic , garantand astfel un rezultat al muncii lor conform standardelor europene detinute de societatea noastra.
- bancile stradale si de parc inteligente se regasesc intr-o gama variata de culori, beneficiarii avand posibilitatea de a-si alege culoarea RAL dorita.
- vopsirea structurii metalice banca parc smart se realizeaza in camp electrostatic cu vopsea pulbere, dupa ce in prealabil au fost sablate cu LASER toate componentele metalice ale bancii urbane smart.


Modalitate de prindere si fixare banca parc INTELIGENTA:
- o banca stradala smart se prinde in conexpanuri de diferite dimensiuni, se asigura astfel fixarea pe orice suprafata se doreste.

Garantie banca stradala SMART:
- garantia banca de parc smart este de 24 de luni.
- banca parc inteligenta este insotita de certificat de garantie si calitate si de Manualul de mentenanta, astfel beneficiarul sa stie ce operatiuni sunt recomandate pentru mentinerea si intretinerea banca parc si odihna ineligenta.

Cere oferta pe vanzari@metalgan. ro