VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE 30 ML ILASH DR. TEMT

Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 42 lei

Acum 3 luni ID #15607

Descriere

VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR. TEMT - CEL MAI BUN RAPORT CALITATE / PRET / GRAMAJ DIN ROMANIA.

UN TUB DE VOPSEA ILASH AJUNGE IN MEDIE PENTRU 80 DE UTILIZARI.

ILASH este o gama noua de vopsea profesionala de gene si sprancene, produsa de Laboratoarele Dr. Temt, cel mai solicitat produs la ora actuala in Romania datorita gramajului mare, calitatii garantate si pretului foarte bun.

Din dorinta de perfectionare permanenta a produselor, caracteristica DR. TEMT, urmare a colaborarii cu o firma renumita de MAKE - UP din SUA, a rezultat gama ILASH, o varianta noua si imbunatatita a vopselei de gene si sprancene COMBINAL vanduta mai bine de 40 de ani in toata lumea, cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit.

Pe langa faptul ca se aplica foarte usor, VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR. TEMT este o vopsea rezistenta la apa. Vopseaua este ambalata intr-un tub de 30 ML si are un termen de valabilitate nelimitat, daca nu este desfacuta si 1 an de zile de la desfacerea tubului.
Nuanta dorita apare dupa scurt timp de la aplicare (5 - 10 min), iar surplusul de vopsea poate fi usor indepartat cu ajutorul Solutiei de curatat petele de vopsea Ilash.
Aveti la dispozitie o paleta foarte larga de culori gata sa fie descoperite.
De exemplu combinarea nuantei de albastru cu cea de negru duce la obtinerea unei culori intense de negru. Adaugarea de negru in maro inchis produce o nuanta mai intensa de maro inchis.
Se recomanda vopsirea sprancenelor cu o nuanta mai deschisa decat cea a genelor.
VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE PROFESIONALA 30 ML ILASH DR. TEMT se lasa sa actioneze 5 - 10 minute, iar daca doriti o remodelare a formei sprancenelor puteti nuanta pielea cu VOPSEAUA IN CULOAREA GRAFIT( GRI ).
Instructiuni de utilizare.
Curatati pielea si parul din zona dorita cu ajutorul Solutiei de curatat Ilash Cleanser, dupa care clatiti cu apa calduta si uscati zona.
Aplicati Crema de protectie pentru piele Ilash. Pentru a beneficia de cea mai buna protectie a pielii, aplicati un strat subtire de crema de protectie pe fiecare parte a discurilor cosmetice de protectie. Aplicati discurile de protectie (PAD) sub ochi si incepeti procesul de vopsire.
Amestecati 2 cm de vopsea Ilash cu 4 picaturi de oxidant 5 % ILASH, dupa care aplicati produsul obtinut cu ajutorul unui penson special de la DR. TEMT.
Indepartati surplusul de vopsea de pe gene, sprancene si pielea ce inconjoara zona cu discuri cosmetice de bumbac imbibate in apa calduta.
Pentru indepartarea petelor de vopsea de pe piele utilizati Solutia de curatat petele de vopsea Ilash.
Recomandari.
Pentru brunete, albastru pentru gene si maro inchis pentru sprancene.
Pentru ten deschis, negru pentru gene si maro pentru sprancene.
Pentru roscate, maro atat pentru gene cat si pentru sprancene.
Recipientul de oxidant si tubul de vopsea se vor inchide bine dupa utilizare, deoarece ambele produse reactioneaza cu oxigenul din aer si devin instabile. Produsele nu vor fi pastrate in medii calde pentru a evita expandarea lor.
PRET 42 RON/BUC 30 ML.
IRIS CLASS GRUP - UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA PRODUSE COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE - VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE - PERMANENT DE GENE DR. TEMT.
COSMETICE DR. TEMT
COSMETICE DR. TEMT Pe site din: 6 august 2016 Anunturile utilizatorului