Vila 5 camere Piata Alba Iulia - Dristor

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov Adaugat La 11:01, 8 aprilie 2020
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 239000 €
/ 5
Vila 5 camere Piata Alba Iulia - Dristor Vila 5 camere Piata Alba Iulia - Dristor Vila 5 camere Piata Alba Iulia - Dristor Vila 5 camere Piata Alba Iulia - Dristor Vila 5 camere Piata Alba Iulia - Dristor

Descriere anunţ

VIB Imobiliare are placerea de a va propune spre achizitionare o vila superba, intr-o zona centrala, la doar 5 minute de Piata Alba Iulia si statia de metrou Dristor, amplasata pe o strada fara trafic intens, linistita, cu vecini de cea mai buna calitate.

Vila este amplasata pe un teren cu suprafata de 136 mp, are suprafata utila 150 mp (la care se adauga mansarda) si este compusa din 5 camere, 2 bucatarii (o bucatarie de vara), 2 grupuri sanitare (cu aerisire naturala), un living generos, 2 balcoane inchise, plus o terasa superba amplasata pe partea de spate a imobilului. Regim de inaltime S+P+1E+M, suprafata sa fiind impartita astfel:
- Demisol (25 mp) compus din: pivnita, punct termic, bucataria de vara (cu iesire pe terasa);
- Parter (58 mp) compus din: 2 camere, bucatarie, 2 camere, hol, scara, 1 grup sanitar,
- Etaj 1 (67 mp) compus din: 3 camere, hol, casa scarii, 2 balcoane inchise.
La toate aceastea se adauga mansarda care poate fi transformata in spatiu util, in momentul de fata fiind folosita ca spatiu pentru depozitare.

Vila a fost reconstruita in anul 1996, cand a suferit modificari majore, pentru consolidare, reamenajare, si supraetajarea constructiei, finisajele de exterior sunt tencuieli cu praf de piatra, pardoseala fiind din marmura, acoperirea este formata din sarpanta din lemn, invelitoare din tabla zincata. Se poate vinde mobilata, cat si nemobilata, la cerintele urmatorului proprietar.
Alte vecinatati ale imobilului: Mall Vitan, Primaria Sectorului 3, Kaufland, Kfc, Mall Park Lake, Parcul Alexandru Ioan Cuza (fostul IOR), statii ratb, magazine, gradinita, scoala, tot ce-si pot dori viitorii proprietari, foarte usor de ajuns in zona ultracentrala, subteran, cat si suprateran.

Pentru mai multe detalii, planuri si tur virtual 360 vizitati:

vibimobiliare.ro/vanzari-casevile/bucuresti/alba-iulia/casavila-de-vanzare-5-camere-10288

Id anunt :34308

Anunturi de la acest utilizator