Sere policarbonat

Negru-voda, judet Constanta Adaugat La 11:03, 8 aprilie 2020
Negru-voda, Constanta 1720 RON
/ 10
Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat Sere policarbonat

Descriere anunţ

Carcasa acestei seri este făcută din țeavă pătrată galvanizată (în interior și exterior), de dimensiuni 20 x 20 mm. Distanța dintre arce este de 1 metru.
Sera are două uși și două guri de aerisire la capetele opuse și este acoperită cu policarbonat de o grosime de 4 mm, cu protecție îmbunătățită UV.

Acoperirea din policarbonat are mai multe avantaje:

1. Durabilitate
2. Rezistență împotriva razelor UV (ultraviolete)
3. Conductivitate termică scăzută
4. Perete dublu
5. Durată de viață până la 15 ani

Carcasa sudată durabilă poate rezista greutatea de 80 kg pe 1 metru pătrat, ceea ce corespunde la 30 de centimetri de zăpadă umedă. Acest lucru înseamnă că sera, fiind acoperită cu policarbonat excelent v-a rezista iernilor cu zăpadă.
Pe iarnă nu este necesar de demontat policarbonatul.
Carcasa galvanizată este protejată împotriva coroziunii și va servi timp de mulți ani, fără nici un tratament anti-coroziune.

Dimensiunea minimă a serei alcătuiește: înălțimea – 2,1 m, lățimea – 3 m, lungimea – 4 m.

Sera poate fi prelungită fără limitarea lungimii, prin instalarea unor secțiuni suplimentare de 2 metri. Sera poate fi prelungită înorice moment cu ușurință.
Există posibilitatea de a instala guri de aerisire suplimentare. Gurile de aerisire pot fi echipate cu un dispozitiv special, care le deschide și le închide în mod automat la atingerea temperaturii setate.
Sera poate fi instalată atât pe fundament, cât și pe sol.
Fixarea la sol se realizează prin intermediul unor picioare speciale în formă de T, care sunt incluse în completul standard.
Achiziționând de la noi sera Standard 20*20, veți obține posibilitatea de a obține o recoltă excelentă.
Livrarea în țară este gratuită.

Id anunt :15247

Anunturi de la acest utilizator