Se angajeaza personal depozit cosmetice

Alexandru-i-cuza, judet Iasi Adaugat La 11:03, 8 aprilie 2020
Alexandru-i-cuza, Iasi
Fara imagini

Descriere anunţ

Suntem in cautare de personal necalificat, femei si barbati, care sa fie apti din punct de vedere medical pentru munca in strainatate. Experienta nu este necesara datorita faptului ca sarcina principala este de impachetare si etichetare a parfumurilor si produselor cosmetice din cadrul depozitului de produse cosmetic situate in orasul Liverpool, Marea Britanie.

Programul de lucru este full time ( 8h/zi ), de luni pana vineri . Se pot face solicitari in cazul in care se doreste lucrul suplimentar. Trebuie cunoscut faptul ca toate orele suplimentare sunt platite de catre angajator separat si dublu.
Cazarea este gratuita, la fel si transportul de la locul de munca la cazare pe intreaga perioada contractuala, transport efectuat cu microbuzele special destinate lucratorilor.
Se ofera contract individual de munca, pe perioada nedeterminata .
Salariul care este oferit de catre angajator porneste de la suma de 1600 lire/luna, acesta poate creste in functie de performantele fiecaruia si de orele suplimentare efectuate.

Fiecare angajat beneficiaza de asigurare medicala in perioada angajarii, concediu de odihna platit, consultanta si sprijin in obtinerea Nino si a cardului bancar.
Nu este necesara cunoasterea limbii engleze .

Id anunt :24200

Anunturi de la acest utilizator