Rampa descarcare mobile AUSBAU

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov Adaugat La 11:03, 8 aprilie 2020
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 4999 €
/ 6
Rampa descarcare mobile AUSBAU Rampa descarcare mobile AUSBAU Rampa descarcare mobile AUSBAU Rampa descarcare mobile AUSBAU Rampa descarcare mobile AUSBAU Rampa descarcare mobile AUSBAU

Descriere anunţ

Rampa descarcare mobile AUSBAU de la producetorul. O zonă mare înclinată, o suprafață antiderapantă, regulare înălțimii (de la 900 la 1650 mm). Economice timpul vostru și bani la încărcare-descarcare diferite marfii. Modelul standard presiune 6, 8, 10, si 12tone. Producem rampe de încărcare de fie care dimensiune sub comanda.
Aflați mai multe informație de Rampa descarcare mobile AUSBAU la a nostru website av-exim.com id:IEeP0j

Principiul de funcționare platformă mobile:
Încărcătorul ridică marginea rampei (există un loc special pentru prinderea cuplajului rigid) și îl aduce la camion. Cu ajutorul pompei hidraulice, o persoană, apăsând mânerul pompei hidraulice, stabilește înălțimea rampei la nivelul cerut (de la 900 mm pînă la 1650 mm). În complect cu platformă mobilă merge frâne de oprire și lanțuri. Frânele sunt necesare pentru a împiedica mișcarea rampei. Lanțuri pentru fixarea suplimentară a rampei la camion. Pe urmă încărcătorul se mișcă pe rampă mobilă direct în camion sau container.

Id anunt :34259

Anunturi de la acest utilizator