Producem si instalam camere frigorifice profesionale.

Babadag, Tulcea 1200 €

Acum 1 luna ID #37851

Descriere

Proiectăm, producem și instalăm camere frigorifice profesionale si de uz gospodaresc, destinate refrigerării sau congelării alimentelor. Denumirea de "cameră frigorifică domestică" vine de la faptul că este gândită a fi utilizată într-o gospodarie, acolo unde proprietarul achiziționează sau produce cantități mai mari din diverse alimente: vinuri, carne, animale după sacrificare, brânzeturi, fructe, legume, etc. Regimul termic și puterea frigorifică a instalației se stabilesc în urma unei proiectări făcute specific pentru fiecare caz în parte. La fel și dimensiunile camerei, pot varia de la caz la caz, adaptându-ne la fiecare situație.
Pentru a vă putea da o ofertă de preț este necesar să ne sunați și să purtăm o discuție din care să aflăm tipul și cantitatea de alimente ce vor fi păstrate în cameră, spațiul disponibil, amplasarea ei, elemente care sunt luate în calcul la proiectare. Prețul camerei nu este unul standard se calculează pentru fiecare situație specifică.
Producem și instalăm camere frigorifice pentru uz gospodaresc destinate refrigerării sau congelării alimentelor. Regimul termic și puterea frigorifică a instalației se stabilesc în urma unei proiectări specifice fiecărui caz. Pentru o ofertă de preț este necesar să ne sunați și să vorbim despre tipul și cantitatea de alimente ce vor fi păstrate în cameră, spațiul disponibil, amplasarea ei, elemente care sunt luate în calcul la proiectare. Prețul final se calculează pentru fiecare situație specifică ...
Frigoland Service
Frigoland Service Pe site din: 6 februarie 2021 Anunturile utilizatorului