Energie Electrice si Gaz mai IEFTIN

Roman, judet Neamt Adaugat La 00:36, 15 septembrie 2019
Roman, Neamt -
/ 4
Energie Electrice si Gaz mai IEFTIN Energie Electrice si Gaz mai IEFTIN Energie Electrice si Gaz mai IEFTIN Energie Electrice si Gaz mai IEFTIN

Descriere anunţ

De acum îti poti alege liber propriul furnizor de energie si gaz.
Fără instalare. Fără birocrație. Fără costuri
Schimbă furnizorul de energie si gaz! Nu este nevoie de instalații noi. Nici nu trebuie să veniti la sediul. Începi să economisești fără să fii nevoit să te deplasezi. Schimbarea furnizorului se face gratuit. Nu te costă nimic.
Restart Energy One – Despre Companie
Ca parte a Armand Group, prezent pe piata de energie regenerabila încă din 2009, Restart Energy este o companie determinată să aducă o schimbare substantială în furnizarea energiei electrice și a gazelor naturale în România.
În primul rând, vrem să le oferim românilor sansa ca printr-o simplă decizie de a schimba furnizorul de energie si gaz să aibă beneficii atât ei, cât și mediul înconjurător. Ideea noastră a pornit de la faptul că noi eram nemultumiti de cum eram tratati de furnizori, de faptul că facturile erau de neînteles si de faptul că era foarte greu să aproximezi cât vei plăti la finalul lunii.
Asa că, am pus bazele unei companii care oferă exact asta: energie ieftină si verde, contorizare wireless, posibilitatea de a vedea consumul în timp real pe telefon si birocratie zero.
Procedura de schimbare a furnizorului este simplă.
Liberalizarea pietei de energie oferă tuturor (atât firme cât si persoane fizice) sansa să aleagă de la cine cumpără energia electrică, iar dacă înainte erai obligat să stai cu furnizorul pe care îl aveai, acum poti alege ce e mai bine pentru tine.
1. Ceri ofertă de la Agentul nostru de vanzari.
2. Dacă ești mulțumit de aceasta, trebuie să oferi datele tale de contact Agentului nostru urmând ca acesta să creeze un contract care va fi semnat de ambele părți.
3. Odată semnat contractul, în termen de 21 de zile se va opera schimbarea furnizorului.
De ce să îti schimbi furnizorul?
Un lucru pe care putini români îl stiu este că acum ai libertatea de a-ti schimba furnizorul de energie electrică GRATUIT. Asta înseamnă că dacă nu ești mulțumit de cel actual sau dacă vrei să obtii oferte de pret mai bune. Schimbarea furnizorului nu presupune nici un fel de întrerupere a serviciului si nu implică nici un risc pentru consumatorul final, asa că vei putea beneficia de energie si gaz mai ieftine, livrate cu aceeasi calitate, dar care te vor ajuta să economisești până la 15% la costurile facturilor. ORI UNDE IN ROMANIA
AGENT DE VANZARI: VOICU VALENTIN

Id anunt :16225