Duplex 2021 zona privata Pipera Porsche Buc Nord

Voluntari, Bucuresti-Ilfov 188000 €
Acum 1 zi ID #39917
Dotari:
Renovat recent
Centrala Termica
Alarma
Usa Metalica
Apometre
Contor gaze
Debara
Termopane
Izolatie Termica
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida
Dressing
Terasa
Living
Fosa Septica
Beci/Pivnita
Mansarda
2+ gr. sanitare
Curte amenajata
Curte Pavata
Gradina
Porti Electrice
Acces asfaltat
Descriere
De vanzare casa tip duplex P+1E+M construita 2021 si in curs de finisare in zona privata Pipera linga cartierul ANL Henri Coanda intrare Porsche Bucuresti Nord..

Accesul se poate face dinspre Baneasa sau Aviatiei, atit cu masina personala , cit si cu autobuz STB 343 cu statie la aprox. 7-800 m distanta.

Zona foarte linistita cu vecini avocati, economisti, arhitecti, actori, IT-isti etc. cu foarte multa verdeata si balta Pipera la o distanta de aproximativ 350 metri.

Casa are fundatia facuta la 1.80 m adancime pt o rezistenta la cutremur sporita, beneficiaza de alarma/camere video si toate utilitatile zonei, inclusiv gaze iar apa si canal in curs de conectare.

Parterul si etajul pot fi folosite impreuna ca un tot sau separat pt familii formate din 2 generatii, in acest sens au fost gandite 2 bucatarii cu 2 centrale separate pe fiecare etaj dar se poate folosi spatiul si ca un tot unitar.

Mansarda este foarte spatioasa dispusa cu baie separata, spatiu de stocare sau se pot face alte 2 camere cu luminatoare Velux ( spatiu total de 67 mp ).

Etajul dispune de 2 bai, hol, bucatarie, living iar parterul de o baie, living, birou dormitor, bucatarie.

Cele 2 parti ale duplexului pot fi vizionate, partea nefinisata fiind la pretul de 188000 euro iar cea semifinisata cu toate utilitatile conectate fiind la 225000 euro.

Vizionarea se poate face in orice zi a saptamanii , inclusiv seara pina la asfintit, acces rapid dinspre soseaua Pipera DRPCIV spre Porsche Bucuresti Nord.

Multumesc pt atentia acordata, nu ezitati sa apelati pt orice intrebari sau nelamuriri!

0744977799 sau 0767883588
Catalin Marian
Catalin Marian Pe site din: 26 februarie 2018 Anunturile utilizatorului