Dimensionam, producem, instalam rafturi frigorifice cu fatada din termopan

Buzau , Buzau 1000 €
Acum 2 luni ID #37853
Descriere
Avantajele acestor vitrine sunt:
1. Capacitate mare de înmagazinare a mărfii: cca. 800 litri de băuturi la o lungime de doar 1 metru.
2. Se produc și se instalează exact pe dimensiunile și configurația spațiului pe care îl aveți disponibil. De asemenea, se folosesc profile PVC de culoarea potrivită pentru a se încadra în designul magazinului, restaurantului sau pubului dvs.
3. Rafturile sunt iluminate integral cu benzi LED realizând o bună prezentare a produselor și un aspect frumos al întregului ansamblu.
4. Costuri mult reduse la consumul lunar datorită, economiei substanțiale de energie electrică – cu pâna la 60% mai puțin, comparativ cu vitrinele ce au agregatul în interior.

5. Eliminarea zgomotului și căldurii degajate în interiorul magazinului, de către vitrinele pe care le oferă în folosință furnizorii de băuturi. Aceasta, întrucât rafturile noastre au agregatul la exterior, în afara spațiului dvs.;
6. Dispare obligativitatea de a utiliza vitrina primită în folosință doar pentru marfa de la acel furnizor.
7. Se poate rula un volum mare de băuturi reci, echipamentele utilizate fiind profesionale, fiabile și corect dimensionate, special pentru situația dvs.
8. Expunerea mărfii este mult mai estetică, datorită modului în care sunt repartizate polițele, astfel crescând atractivitatea față de clienți.
Mai multe detalii pe www.frigo-land.ro sau la telefon 0786 805 793.
SC FRIGO LAND SRL
SC FRIGO LAND SRL Pe site din: 6 februarie 2021 Anunturile utilizatorului