Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop

Hateg, judet Hunedoara Adaugat La 00:37, 15 septembrie 2019
Hateg, Hunedoara 80 RON
/ 10
Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop Cazare in Hateg, zona Manastirii Prislop

Descriere anunţ

Casuta noastra va invita sa vizitati un colt de tara ce poarta marturiile unui trecut istoric bogat – Tara Hategului.
Casa este destinata persoanelor care cauta momente de relaxare si odihna, fiind amplasata intr-o zona linistita, pe strada Oborului, nr.62. Casa dispune de 4 dormitoare cu pat matrimonial, 1 living, 1 baie pe hol si 1 bucatarie complet utilata. Dotari: internet wireless, incalzire centrala, TV cu cablu, balansoar, foisor, gratar, curte frumos amenajata.
Locatia reprezinta un punct de plecare spre obiectivele turistice din Tara Hategului: manastirea Prislop la 13 km, parcul National Retezat cu cele 80 de lacuri şi tăuri si 1190 de specii de plante la 51 km, rezervatia de zimbri la 3 km, biserica Sfantul Nicolae din Densus ce dateaza din sec XIII la 14 km, manastirea Cetatea Colt, Colonia Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa) la 15 km.
Va asteptam cu drag!

Id anunt :8893