Cantonamente Sportive 2021 - Predeal

Brasov-bv, Brasov -

Acum 2 luni ID #39242

Descriere

Ofertă Cantonamente Sportiv - Predeal
… SPORT în aer curat de munte!
Sejur 7 zile, Cazare 6 nopți, Pensiune completă, inclus Facilități sportive, teren multifuncțional (volei, handbal, baschet), sală acoperită sau teren de fotbal tip stadion.
Preț: 750 Ron/persoană
Pachetul conține:
- Sejur 7 zile pregătire și antrenament sportiv;
- 6 (șase) nopți de cazare, în camere de 2 locuri, 3 locuri, 4 locuri, TV LED color+cablu, internet wirless, grup sanitar propriu, apă caldă permanent, încălzire centrală, frigider/minibar, confort de 3 +/4 stele;
- Servirea mesei în regim pensiune completă: mic-dejun, dejun (supă/ciorbă + felul 2 + salată, apă minerală, desert) și cină (felul de bază + desert, apă minerală);
- Teren de sport multifuncțional: *volei, baschet, minifotbbal, handbal, etc)
sau
- Se acordă la cerere 2 (două) ore/zi teren de sport fotbal în aer liber (dimensiuni competiție) și/sau Sală de Sport închisă multifuncțională (volei, minifotbal, handbal, baschet etc).
Distanța dintre spațiile de cazare și spațiile sportive este una foarte mică (2-3 minute de mers pe jos), motiv pentru care nu necesită transfer auto.
- Servicii de curățenie zilnic, lenjeria se schimbă la 2-3 zile.
În vederea asigurării serviciilor de cazare, masă și rezervării Sălii de Sport, teren de fotbal, trebuie efectuată rezervarea din timp.
Distanța dintre spațiile de cazare și spațiile sportive este una foarte mică (2-3 minute de mers pe jos), motiv pentru care nu necesită transfer auto.
Tarife:
* Notă: Preț 750 lei/sportiv, perioada cantonament 7 zile, este valabil pentru sportivi până în 12 ani, hotelieri solicită un preț în medie de 125 lei/zi.
Prezenta ofertă nu este valabilă adulților sau sportivilor care sunt legitimați ca sportivi profesioniști si nu urmează o forma de invatamant.
Danaila Mihai
Danaila Mihai Pe site din: 29 aprilie 2014 Anunturile utilizatorului