Lucruri importante de luat în considerare atunci când cumpărați o casă

Lucruri importante de luat în considerare atunci când cumpărați o casă

În ultimii ani, s-a înregistrat o creștere a numărului de locuințe și proprietăți executate silit, care au inundat piața imobiliară. De așteptat, investitorii au găsit nenumărate oportunități de a profita de pe urma acestor proprietăți, care sunt subevaluate semnificativ cu până la 70% mai puțin decât prețul real. Acest lucru este suficient pentru a modifica interesul celor care înainte erau doar simpli observatori ai pietei imobiliare. Mulți încep să-și încerce norocul pe piața imobiliare. Cu toate acestea, merită să vă amintiți câteva lucruri importante înainte de a vă grăbi să cumpărați o casa sau un imobil a carui pre teste sub cel al pietei in momentul respective.

Stabilesti ce vă puteți permite

Una dintre cele mai mari greșeli pe care oamenii le fac atunci când cumpără o casă veche este să nu știe ce își pot permite și ce nu.

cat imi permit sa platesc pentru o casa

Când cauți un loc și odată ce te îndrăgostești de el, începi să-ți imaginezi cât de grozavă ar fi viața odată ce începi să trăiești acolo. Dar dacă mai târziu, descoperi că nu îți vei putea permite, te va face să te simți rău.

Așadar, pentru a preveni toate acestea, asigurați-vă că căutați locuri care se încadrează în bugetul dvs.

Alege cartierul potrivit

Locatia casei

Este foarte ușor să fii tentat de o afacere totală, mai ales dacă lucrezi cu un buget foarte restrâns. Dar să fii atras la prețuri ieftine și să renunți la toate celelalte considerente importante te poate costa de fapt mai mulți bani decât ai crede. Cumpărarea unei proprietăți înseamnă, de asemenea, că sunteți dispus să primiți mai mult decât casa și terenul pe care se află. Cumpărând o casă, acceptați, de fapt, întreaga zona din jurul proprietății. Astfel, trebuie să luați în considerare întotdeauna comunitatea, siguranța acesteia, oamenii ei și dacă dvs. sau potențialii dvs. vecini vă veți simți în siguranță într-un astfel de loc.

 

Atenție la costurile ascunse

În timp ce casele ieftine de vânzare nu sunt neapărat proprietăți degradate, ar putea fi totuși o idee bună să efectuați o inspecție amănunțită a proprietății înainte de a încheia o afacere. Ar fi mai bine dacă aveți deja o listă facuta dinainte cu toate lucrurile pe care trebuie să le aveti in vedere și să le verificați, astfel încât să treceți dincolo de o simplă inspecție oculară. Verificați casa pentru a vedea dacă există costuri ascunse care ar putea crește sau compensa prețul de achiziție. Este de înțeles ca poate,este nevoie să faci niște reparații la casă, dar asigură-te că investiția este menținută la o sumă minimă și rezonabilă.

 

Dimensiunea casei

Atunci când alegeți o casă pentru dvs., asigurați-vă că sunteți mulțumit de zonă și de designul casei. Amintiți-vă că nevoile dvs. se pot schimba în viitor, așa că luați în considerare toți acești factori înainte de a face o asemenea investitie. Asigurați-vă că casa are suficiente încăperi în funcție de nevoile dvs. și că poate fi și extinsă, dacă este nevoie

 

Costul de trai

Tipul de proprietate pe care îl alegeți pentru dvs. are, de asemenea, un impact mare asupra taxelor pe care va trebui să le plătiți și asupra modului în care vor arăta alte cheltuieli de trai. De exemplu, facturile de utilități pe care le veți plăti variază în funcție de zona în care locuiți, de asemenea taxele si impozitele catre stat pot varia foarte mult in functie de orasul sau zona in care se afla casa dumneavoastra.

 

Alegeți un agent imobiliar de încredere

Verifica casa

Când angajezi o persoană care să facă un anumit lucru pentru tine, asigură-te că ai de-a face cu o persoană care știe să-și facă treaba corect și să nu creeze nicio problemă pentru tine. Feriți-vă de cei care pretind că știu ce fac, vă oferă estimări dubioase, scenarii vagi și vă spune să plătiți pentru lucruri de care nu aveți nevoie de fapt. Unii ar încerca chiar să-și creeze propria afacere dintr-o simplă inspecție la domiciliu. Așadar, fii atent și asigură-te că angajezi doar profesioniști calificați. Luați în considerare toate aceste lucruri importante și puteți fi sigur că vă veți bucura de potențialul maxim al caselor ieftine de vânzare.

 

Acestea sunt câteva lucruri despre care credem că v-ar ajuta să vă cheltuiți banii câștigați cu greu într-un mod intelligent atunci cand alegeti sa cumparati o casa sau un apartament. Există diverse case vechi și noi de vânzare și pe IVU ROMANIA, așa că puteți arunca o privire pe site-ul nostru.