Apartament 2 camere,pret promotional,Rahova

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov Adaugat La 11:09, 9 octombrie 2020
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 53900 €
/ 10
Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova Apartament  2 camere,pret promotional,Rahova

Descriere anunţ

Rahova, Soseaua Salaj, sector 5, Bucuresti - Noul Confort Urban
Apartament 2 camere, 63.5 mp, disponibil la etajul 2, sau 4, in bloc de 10 etaje.
Imobilul dispune de toate facilitatile complexului, este amplasat in bloc cu doua lifturi, 10 etaje, iar constructia este de inalta calitate, fiind realizata de constructori cu experienta.
Printre materialele de calitate superioara folosite, amintim:
- caramida porotherm
- cadre, stalpi, plansee si diafragme de beton
- termosistem din polistiren de 10cm, eps 80
- tamplarie termopan Veka 5 camere
- tencuieli mecanizate Baumit
- mana curenta inox
- lifturi silentioase tip hotel - made in Italy
Apartamentul se preda finisat la cheie, dispune de parchet in living si dormitor, gresie in hol, balcon, bucatarie si baie, faianta in baie si bucatarie, usi de interior Bella Casa, centrala termica proprie Immergas, calorifere si obiecte sanitare in baie, dar si videointerfon, prize, intrerupatoare, s.a.
Pret de lista 56.900 euro, tva 5% inclus
Pret Promotional 53.900 euro, tva 5% inclus
Rezerva si achita avansul de 5% prin antecontract notarial pana la 15.09.2018 si primesti BONUS un voucher pentru mobilier in valoare de 1000 euro, tva inclus.
Ansamblul dispune de parcari dezmembrate individual, amenajate cu pavele eco, ce pot fi achizitionate cu 2000 Euro, tva inclus.
Fiecare apartament se preda bransat la toate utilitatile orasului (apa, canalizare, curent electric si gaz)si sunt contorizate individual.
Accesul catre centrul Capitalei este facil, apartamentul avand acces la mijloace de transport in comun, RATB 117, 227, dar si legatura cu 32,139,220, s.a, precum si cu metroul de la Piata Unirii, in doar 15 min cu 117.
Se vinde inclusiv prin credit bancar, ipotecar standard, Prima Casa, etc.

Caracteristici, dotari:

Centrala Termica
Usa Metalica
Apometre
Contor gaze
Balcon
Termopane
Izolatie Terminca
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Anunturi de la acest utilizator