Apartament 2 camere 58 mp,Confort Urban Rahova

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov Adaugat La 11:10, 9 octombrie 2020
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 53900 €
/ 5
Apartament 2 camere 58 mp,Confort Urban Rahova Apartament 2 camere 58 mp,Confort Urban Rahova Apartament 2 camere 58 mp,Confort Urban Rahova Apartament 2 camere 58 mp,Confort Urban Rahova Apartament 2 camere 58 mp,Confort Urban Rahova

Descriere anunţ

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu nou construit amplasat intr-o zona rezidentiala, cu infractructura completa si in imediata apropiere de centrul capitalei.
Imobilele sunt construite pe cadre de beton armat iar inchiderile peretilor se fac cu caramida Porotherm, pentru o mai buna izolare se foloseste polistiren de 10 cm peste care se va aplica o tencuiala decorativa , de cea mai buna calitate.Tamplaria pvc cu geam termopan folosita in cadrul ansamblului este Veka cu 5 camere. Apartamentul se vinde complet finisat si bransat la toate utilitatile! T.V.A.-ul de 5 % inclus in pret.

Confort Urban Residence Rahova este dezvoltat pe o suprafata de teren de peste 40.000 mp in sectorul 5 al capitalei, mai exact pe Soseaua Salaj, cu acces usor din Calea Rahovei, in imediata apropiere a marilor centre si galerii comerciale din zona.

Localizare

Soseaua Salaj nr. 363 sector 5, Bucuresti – la numai 4 km de centrul capitalei, in apropierea punctelor de interes, institutii publice, centre comerciale, acces facil catre mijloacele de transport in comun, infrastructura completa.

Mijloace de transport in comun

Autobuz 227, 117, 226, 139, 220, tramvai 32.

Caracteristici, dotari:

Renovat recent
Centrala Termica
Usa Metalica
Apometre
Contor gaze
Balcon
Termopane
Izolatie Terminca
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Anunturi de la acest utilizator