3 camere modern finisat

Bragadiru, judet Bucuresti-Ilfov Adaugat La 11:09, 9 octombrie 2020
Bragadiru, Bucuresti-Ilfov 75900 €
/ 5
3 camere modern finisat 3 camere modern finisat 3 camere modern finisat 3 camere modern finisat 3 camere modern finisat

Descriere anunţ

Complexul Rezidential KRISTAL ofera locuintele disponibile ,beneficiind de compartimentari ideale si suprafete generoase, conform cerintelor clientilor nostri. Pentru a fi siguri ca proiectul va fi unul de succes am tinut cont de cerintele dumneavoastra, construind locuinte decomandate, spatioase, cu multa lumina naturala, balcoane.
Apartamentul pe care-l oferim , dispune de 3 camere total decomandate, este situat la etajul 2 intr-un bloc cu un regim de inaltime de 7 etaje. Acest tip de apartament probabil ca este cea mai buna oferta imobiliara, datorita suprafetei utile generoase de aproximativ 101 mp, pretului accesibil, accesului usor catre centrele comerciale din zona.
Imobilul are lift. Apartamentul se vinde complet echipat cu obiecte sanitare moderne, centrala termica de apartament, tamplarie pvc cu geam termopan , usi interioare , usa de intrare metalica anti-efractie, in timp ce gresia si faianta sunt de import. Daca rezervati apartamentul din timp, il puteti personaliza cu finisajele favorite de gresie, faianta, parchet laminat si usi de interior.
Pretul include TVA de 5% .
Pentru mai multe informatii despre acest imobil ne puteti contacta la tel: 0730831283 sau direct la Biroul De Vanzari Apartamente Noi Direct Dezvoltator din Sos.SALAJ, numarul 363 pentru a programa o vizionare gratuita.

Caracteristici, dotari:

Centrala Termica
Usa Metalica
Apometre
Contor gaze
Balcon
Termopane
Izolatie Terminca
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Anunturi de la acest utilizator