2 camere modern finisat

Bucuresti, judet Bucuresti-Ilfov Adaugat La 11:09, 9 octombrie 2020
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov 49400 RON
/ 10
2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat 2 camere modern finisat

Descriere anunţ

Muntii Carpati-Piata Pucheni .Va propunem spre cumparare un apartament de 2 camere , cu o suprafata utila de 57 mp foarte luminos, amplasat intr-un bloc nou ce dispune de o pozitionare excelenta, cu acces la scoli si gradinite,piete,magazine, centre medicale.
Apartamentul se vinde complet finisat cu materiale de cea mai buna calitate: gresie, faianta, parchet de import, geam termopan cu tamplarie pvc-Veka, obiecte sanitare din ceramica in baie, centrala proprie de apartament, calorifere, usi de interior , usa metalica antiefractie. Este bransat la toate utilitatile si toate contorizarile sunt separate.


Compartimentarea interioara este decomandata, gandita in asa fel incat sa ofere un confort sporit si o maxima eficienta a spatiului locativ: hol generos la intrare, camere foarte mari, baie spatioasa.
Pretul este 49400 euro ,TVA 5% inclus.
Pentru mai multe informatii despre acest imobil ne puteti contacta la tel: 0730831283 sau direct la biroul de vanzari din Sos. SALAJ,numarul 363 unde puteti programa o vizionare gratuita.

Caracteristici, dotari:

Centrala Termica
Usa Metalica
Apometre
Contor gaze
Balcon
Termopane
Izolatie Terminca
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Anunturi de la acest utilizator